Visningsresa

Visningsresa

Gör som tusentals andra svenskar, åk på en visningsresa till norra Cypern! Vare sig du är ute efter ett fritidshus, en fastighetsinvestering eller en permanent bostad, har vi på Norra Cypern Fastigheter det som passar just dig. Med låga fastighetspriser och ett fördelaktigt skatteklimat har det aldrig varit billigare att köpa sin drömbostad än nu.

Med sin fantastiska natur, Medelhavets renaste vatten och en avslappnad atmosfär är Cypern ett land att älska. Solsäkra Cypern har med sin värme alltid lockat livsnjutare som uppskattar en livsstil där man kan vara ute året om.

Norra Cypern Fastigheters visningsresa inkluderar följande:

• Flyg tur & retur.
• Transfer från och till flygplatsen på Cypern.
• Boende och frukost i en vecka.
• Visning av landet och fastigheter.

Vid er ankomst möter vår svenska personal upp er på flygplatsen och skjutsar er till en av våra anläggningar där ni kommer att bo under en veckas tid. Vi på Norra Cypern Fastigheter tar hand om er under hela er vistelse och tillsammans skräddarsyr vi ett visningsprogram som passar just er. Det är vårt mål att köpeprocessen ska bli så enkel, översiktlig och trygg som möjligt.

Kontakta oss idag för mer information och bokning av er skräddarsydda visningsresa.

Boka din visningsresa

Ni får en oförglömlig vistelse på norra Cypern där vi visar er landet, dess unika kultur och fastigheter som passar just era önskemål om det perfekta utlandsboendet.

Norra Cypern