fbpx

Om oss

Norra Cypern Fastigheter

Norra Cypern Fastigheter är en svensk mäklarbyrå med lång erfarenhet av fastighetsmarknaden på norra Cypern. Sedan 2010 har vi förmedlat bostäder till främst skandinaver som vill flytta ner till sol och värme. Alla som jobbar i företaget är bosatta på norra Cypern, vilket gör att vi kan fastighetsmarknaden och har mycket god kunskap om de lagar, regler och krav som gäller när du som utländsk medborgare ska köpa fastighet här. Till skillnad från många andra aktörer som endast förmedlar fastigheter är vi en registrerad mäklarbyrå. Vår lokala förankring och mycket goda relation till byggbolag och markägare gör att vi dessutom kan erbjuda många exklusiva objekt och tomter.

Allt fler människor upptäcker fördelarna med norra Cypern. Det sköna klimatet och de fördelaktiga bostadspriserna är sådant som lockar, men också för att det är billigt att leva här. Några av våra kunder söker en trygg och säker plats att tillbringa semestern på medan andra ser det som en investering för framtidens pensionsliv. Oavsett vilken din anledning att köpa utlandsboende är så finns vi här för att hjälpa dig genom hela processen. Det är inte komplicerat men skiljer sig en del från hur det går till att köpa bostad i ditt hemland. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med att köpet genomförs korrekt och att vår service lever upp till dina förväntningar.

Norra Cypern Fastigheter är mer än en vanlig mäklarbyrå. Förutom att stå vid din sida under hela köpprocessen erbjuder vi även ett flertal andra tjänster såsom hjälp med möbelinköp, tips och råd om uthyrning, bokning av inrednings- och trädgårdskonsulter, bokning av möbelfrakt från Skandinavien och mycket annat. Med andra ord; vi finns här för dig från start till mål. Även om vi har en svensk prägel på vårt företag så är vi multinationella och har anställda som talar norska, danska, spanska, turkiska, persiska och engelska.

I vår bostadsportfolio hittar du ett stort utbud av villor och lägenheter i olika storlekar och prisklasser. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en skräddarsydd visningsresa.

Välkommen till norra Cypern!

Medelhavet exklusiva villor

Philip är född i Sverige, uppvuxen i Spanien och bosatt på norra Cypern sedan 2010. Här har du en mäklare som är hängiven sitt arbete och håller en mycket hög servicenivå. Inget är omöjligt för Philip och med sin erfarenhet av den lokala marknaden kommer du att få all den hjälp du behöver för att göra ett tryggt och säkert bostadsköp här.

Philip Kristensson

VD och fastighetsmäklare

+46 76 204 03 10
+90 548 846 44 07
philip@ncfastigheter.se

Medelhavet exklusiv lägenhet

Sophia kom till norra Cypern 2009 och förälskade sig direkt i ön. Hon kan norra Cypern på sina fem fingrar och har god kännedom om den lokala fastighetsmarknaden. Som nybliven tvåbarnsmamma delar hon just nu sin tid mellan barnen och kontoret.

Sophia Söderholm

Säljkoordinator

+90 533 849 82 68
sophia@ncfastigheter.se

Medelhavet exklusiv villa

Foorozan är ett energiknippe som arbetar efter mottot att alltid leverera det där lilla extra. Hon har god erfarenhet av fastighetsmarknaden och tar hand om våra kunder från Mellanöstern då hon har sitt ursprung i Iran.

Foorozan Rabooki

Fastighetsförmedlare

+90 392 821 33 33
foorozan@ncfastigheter.se

Medelhavet exklusiva lägenheter

Maria är vår fotograf som kom till norra Cypern 2014 efter att ha haft fotouppdrag åt ett stort antal toppmäklare i Sverige. Hennes sinne för bildkomposition och ljussättning är svårslaget, och även om hon idag är specialiserad på fastighetsfotografering och har ett bildarkiv på långt över 2000 fastigheter, är hennes naturbilder magiska.

Maria Eriksson

Fotograf och media

+46 760 59 62 36
+90 533 851 53 99
maria@ncfastigheter.se

Fastigheter till salu norra Cypern

Tammy är från Sydafrika och kom till norra Cypern för några år sedan för att besöka vänner. Som många andra blev hon förälskad i ön och stannade kvar. Tammy talar engelska och dessutom flera afrikanska språk.

Tammy Gray

Fastighetsförmedlare

+90 533 838 77 57
tammy@ncfastigheter.se

Medelhavet norra Cypern

Anna är vår ekonomiska rådgivare och arbetar på en av de banker vi samarbetar med. Hon hjälper våra kunder som har behov av finansiering via lån samt bistår med goda råd i alla slags finansiella frågor.

Anna Inceer

Finansiell rådgivare

+90 392 821 33 33
anna@ncfastigheter.se

Fastigheter norra Cypern

Sahar är vårt senaste tillskott på kontoret och det är hon som är ansvarig för att våra sociala medier-kanaler alltid är uppdaterade. Dessutom är hon den som håller ordning på oss på kontoret och ser till att alla har välfyllda kaffemuggar.

Sahar Derakhshani

Sociala media-koordinator

+90 548 846 44 07
info@ncfastigheter.se

Norra Cypern liv i lyx

Hüseyin är den som ser till att alla våra verksamheters webbsidor och vår digitala trafik fungerar. Eftersom han är turkcypriot är Hüseyin vår livlina när vi som ännu inte lärt oss tala turkiska behöver hjälp.

Huseyin Oner

IT-ansvarig

+90 533 827 65 65
huseyin@ncfastigheter.se

Norra Cypern fastigheter till salu

En viktig del av vår marknadsföring av fastigheter är kunna visa upp dem i professionellt gjorda filmer och där är Kave vår fantastiska filmproducent. Kave är född i Iran men bor på Cypern sedan ett flertal år tillbaka.

Kave Asaadi

Filmproducent

+90 548 846 44 07
info@ncfastigheter.se