Om oss

Om oss

Norra Cypern – den nya destinationen för utlandsboende vid Medelhavet!

Norra Cypern Fastigheter är en skandinavisk mäklarbyrå etablerad i Kyrenia. Vi har sålt bostäder på norra Cypern sedan 2010, är själva bosatta här och känner till landet mycket väl. Det senaste året har vi märkt av en uppgång i antalet skandinaver som söker sig till den här delen av ön, både för att semestra och investera i fastigheter. Med sol och värme året om, Europas renaste badvatten och mycket fördelaktiga bostadspriser utmärker sig norra Cypern från andra medelhavsdestinationer.

Vår vision är att arbeta som en kreativ mäklarbyrå med hög standard på allt från service till marknadsföringsmaterial. Våra välutbildade svenska fastighetsmäklare finns här för att på ett tryggt och informativt sätt guida er till ert nya hem vid Medelhavet. Norra Cypern Fastigheter står ut från det vanliga mäkleriet genom vara till hjälp under hela köpprocessen från början till slut. Vår service inkluderar även sådant som hjälp med möbelfrakt från Skandinavien, beställning av möbelpaket till nya bostaden, bokning av möte med inredningskonsult, frågor gällande uthyrning och mycket mer.

I vår bostadsportfolio finner ni ett stort utbud av villor och lägenheter i olika storlekar och prisklasser. Kontakta oss idag för mer information eller för att boka en skräddarsydd visningsresa.

Välkomna till norra Cypern!

Våra andra verksamheter på norra Cypern

Förutom att vara den ledande skandinaviska mäklarbyrån på norra Cypern, har vi också startat flera andra företag, alla i syfte att inspirera människor runt om i världen att besöka denna soliga Medelhavsö. New Cyprus Guide är norra Cyperns största onlineguide, fylld med allt från sevärdheter och aktiviteter till restauranger, barer och shopping. Perfekt för den som planerar inför semestern eller bara vill få tips om vad man kan hitta på i helgen! New Cyprus Magazine är vårt livsstilsmagasin som både finns online och som tryckt pappersmagasin på svenska och engelska. Vår egen fotograf tar professionella fastighetsbilder och fotograferar för guide, magasin och mycket mer. Vi har dessutom ett nära samarbete med landets turistråd för att marknadsföra norra Cypern i Skandinavien. 

New Cyprus Magazine – Pappersmagasin

För de flesta är Cypern synonymt med sol, värme och långa dagar på stranden. Inte så märkligt kanske, det här är ju Medelhavets solsäkraste destination, med över 340 soldagar om året. Men sanningen är att Cyperns charm sträcker sig långt bortom stränderna.  Vi vill ge er som läsare en helhetsupplevelse av ön och allt den har att erbjuda.

Vi hoppas att ni finner våra nummer av New Cyprus Magazine läsvärda. Samtliga magasin är tvåspråkiga, på svenska och på engelska och på 184 sidor styck. Ta med det till stranden, packa ner det i resväskan, bläddra i det igen och igen. Låt er informeras och inspireras.

Magasinen är gratis och distribueras till över 700 platser på norra Cypern och finns även att få tag i på flygplatsen när ni anländer. Norra Cypern väntar på att upptäckas!