fbpx

Lägenhet i Esentepe

Cove Beach Norra Cypern 1

Österut från Kyrenia, längs kustvägen, ligger Cove Beach, precis vid havet. Ett boende närmare Medelhavet än så här hör inte till vanligheterna på Cypern. Området runt den pittoreska byn Esentepe har länge varit skandinavernas favoritställe. Här bor du mitt i naturen, med en magisk utsikt över såväl bergen som havet men har ändå restauranger och butiker på bekvämt avstånd. Vill du ha stadspuls så når du Kyrenia med dess stora utbud av shopping och nöjen på 20 minuter med bil. Dessutom har du norra Cyperns finaste golfbana, Korineum Golf, bara några minuters bilfärd bort.

Cove Beach består av 72 lägenheter och sju bungalows som alla är placerade runt en vackert anlagd trädgård med en stor gemensam saltvattenpool i mitten. På området finns också bekvämligheter som restauranger och annan service som gör livet här lätt att leva.

Lägenheterna i den främre raden (se bilderna) är enplanslägenheter med två sovrum och 80 kvm boyta. Dem har en 30 kvm terrass utanför vardagsrummet samt en 35 kvm stor takterrass som du når med en trappa utifrån. Från takterrassen har du en fantastisk och helt ostörd utsikt över Medelhavet. Lägenheterna har en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum och en mycket hög kvalitet på materialval, vitvaror samt badrumsinredning.
Pris: £210,000

Lägenheterna i de två bakre raderna ligger i tvåvåningsbyggnader fördelat på 12 huskroppar, med fyra till åtta lägenheter per block. Lägenheterna på andra våningen har två sovrum och 105 kvm boyta. Dem har balkong på 10 kvm och en stor takterrass på 45 kvm. Härifrån har du en underbar utsikt över bergen och havet. Öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger en fantastisk utsikt. Genomgående mycket hög kvalitet på materialval, vitvaror samt badrumsinredning.
Pris: £255,000.

Fördelaktiga finansieringslösningar erbjuds.

Ort:

Esentepe

Sovrum:

2

Badrum:

2

Boyta:

80 m²

Terrassyta:

65 m²

Pris:

£210,000

Ref nummer:

508

Telefonnummer:

  Cove Beach Norra Cypern 2
  Cove Beach Norra Cypern 3
  Cove Beach Norra Cypern 4
  Cove Beach Norra Cypern 5
  Cove Beach Norra Cypern 6
  Cove Beach Norra Cypern 7
  Cove Beach Norra Cypern 8
  Cove Beach Norra Cypern 9
  Cove Beach Norra Cypern 10
  Cove Beach Norra Cypern 11
  Cove Beach Norra Cypern 12
  Cove Beach Norra Cypern 13
  Cove Beach Norra Cypern 14
  Cove Beach Norra Cypern 15
  Cove Beach Norra Cypern 16
  Cove Beach Norra Cypern 17
  Cove Beach Norra Cypern 18
  Cove Beach Norra Cypern 19
  Cove Beach Norra Cypern 20
  Cove Beach Norra Cypern 21
  Cove Beach Norra Cypern 23
  Cove Beach Norra Cypern 25
  Cove Beach Norra Cypern 26
  Cove Beach Norra Cypern 24