fbpx

Lägenhet i Esentepe

Cove Garden Norra Cypern 8

I populära Esentepe, öster om Kyrenia, byggs just nu etapp 2 av The Cove.

Cove Beach, som ligger närmast stranden är nästan slutsålt, och nu byggs Cove Garden precis ovanför. Här bor du nära naturen, med havet framför dig och bergen som fond bakåt. Nära till lokala restauranger och butiker samt endast 20 min bilfärd till Kyrenia. Denna del av norra Cypern har blivit mycket populär bland skandinaver, speciellt bland golfare då Korineum Golfbana ligger några minuter bort med bil.

Cove Garden består av 52 lägenheter fördelade på tre block i två våningar. Dessa omger den stora gemensamma poolen som ligger inbäddad i en vackert anlagd trädgård.

Lägenheten på andra våningen med två sovrum, är på 85 kvm, och har en egen takterrass på hela 40 kvm. Härifrån har du en fantastisk utsikt över bergen och havet. En perfekt plats av avsluta dagen på medan solen sänker sig i Medelhavet. Lägenheten har en öppen planlösning med stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp. Här har man genomgående satsat på hög kvalitet i såväl materialval som vitvaror och badrumsinredning.

Fördelaktiga finansieringslösningar erbjuds.

Ort:

Esentepe

Sovrum:

2

Badrum:

2

Boyta:

85 m²

Terrassyta:

48 m²

Pris:

£120,000

Ref nummer:

507

Telefonnummer:

  Cove Garden Norra Cypern 9
  Cove Garden Norra Cypern 11
  Cove Garden Norra Cypern 6
  Cove Garden Norra Cypern 7
  Cove Garden Norra Cypern 10
  Cove Garden Norra Cypern 12
  Cove Garden Norra Cypern 13
  Cove Garden Norra Cypern 2
  Cove Garden Norra Cypern 3
  Cove Garden Norra Cypern 5
  Cove Garden Norra Cypern 1