fbpx

Villa i Kyrenia

Bellapais Villa Norra Cypern 24

I den pittoreska byn Bellapais, i utkanten av Kyrenia, med en magisk utsikt över havet och bergen, byggs nu detta område med åtta exklusiva fristående villor, alla med eget garage. Året runt kommer folk till Bellapais för att njuta av utsikten och den charm som byn är känd för. Här bor du nära byns utsökta restauranger och de unika sevärdheter som Bellapais erbjuder. Samtidigt har du Kyrenias alla bekvämligheter i form av service och shopping på nära håll.

Villorna har en mycket modern och stilren design och är placerade för att ge mesta möjliga avskildhet samtidigt som man skapat ett trivsamt och smakfullt planerat område. Här har man inte sparat på något utan genomgående valt material av högsta kvalitet. Golven är i parkett och marmor/klinkers och alla fönster har dubbla glas och aluminiumprofiler. Genomgående takbelysning med infällda spotlights ger ett behagligt och sofistikerat ljus när solen gått ner och mörkret faller. Här har man använt de senaste tekniska lösningarna för att skapa en energieffektiv bostad som ger dig ett bekvämt liv där fokus lagts på att hitta smarta lösningar som underlättar vardagen. Villorna byggs i två olika storlekar, 295 respektive 435 kvm, alla i två plan med luftig planlösning och generöst ljusinsläpp tack vare enorma glasytor. Det finns trädgård med grönytor och ett generöst trädäck där man har plats för en pool på hela 50 kvm om man önskar.

Villa A – 350 kvm
Entréplan med vardagsrum, matplats och kök i stor öppen planlösning på 70 kvm och med utgång till det stora trädäcket. På detta plan finns också gästtoalett, ett förråd samt ett sovrum med badrum en-suite. På det övre planet finns tvättstuga, två generöst tilltagna sovrum som delar ett gemensamt badrum samt det största sovrummet som är på hela 40 kvm med eget badrum och walk-in-closet. Samtliga sovrum på detta plan har egen utgång till den balkong som löper längs hela huset. Tillhörande garage på hela 35 kvm gör att man utöver plats för bilen, aldrig behöver sakna förvaringsutrymme för familjens tillhörigheter.

Villa B – 295 kvm
Entréplan med vardagsrum, matplats och kök i stor öppen planlösning med utgång till det stora trädäcket. På detta plan finns också gästtoalett, ett förråd samt ett sovrum med badrum en-suite. På den övre våningen finns tvättstuga, två sovrum som delar ett gemensamt badrum samt det största sovrummet som är på hela 30 kvm med eget badrum och walk-in-closet. Samtliga sovrum på detta plan har egen utgång till den balkong som löper längs hela huset. Tillhörande garage på 28 kvm ger gott om plats för såväl bil som familjens prylar.

Ort:

Kyrenia

Sovrum:

4

Badrum:

4

Boyta:

350 m²

Terrassyta:

130 m²

Tomtarea:

700 m²

Pris:

£750,000

Ref nummer:

506

Telefonnummer:

  Bellapais Villa Norra Cypern 3
  Bellapais Villa Norra Cypern 5
  Bellapais Villa Norra Cypern 8
  Bellapais Villa Norra Cypern 6
  Bellapais Villa Norra Cypern 19
  Bellapais Villa Norra Cypern 18
  Bellapais Villa Norra Cypern 2
  Bellapais Villa Norra Cypern 17
  Bellapais Villa Norra Cypern 16
  Bellapais Villa Norra Cypern 20
  Bellapais Villa Norra Cypern 10
  Bellapais Villa Norra Cypern 14
  Bellapais Villa Norra Cypern 7
  Bellapais Villa Norra Cypern 9
  Bellapais Villa Norra Cypern 11
  Bellapais Villa Norra Cypern 12
  Bellapais Villa Norra Cypern 13
  Bellapais Villa Norra Cypern 15
  Bellapais Villa Norra Cypern 4
  Bellapais Villa Norra Cypern 27
  Bellapais Villa Norra Cypern 22
  Bellapais Villa Norra Cypern 23
  Bellapais Villa Norra Cypern 26