fbpx

Lägenhet i Esentepe

Poseidon Lagenheter Norra Cypern 4

I Esentepe, öster om Kyrenia, byggs just nu ett nytt bostadsområde endast 100 meter från havet. Bostadsområdet består av tio fristående lägenhetsblock varav sex stycken ligger i främre raden med en ostörd panoramautsikt över Medelhavet. De främre blocken består av två lägenheter i markplan med egen pool och två takvåningar med egen takterass, och det är dem som nu är till salu. En trädallé kantad av palmer kommer leda in till området som också kommer ha en gemensam pool för alla boende att använda.

Esentepe är det populäraste området för utländska bostadsköpare på norra Cypern, och det är här det byggs som allra mest just nu. I Esentepe bor du mitt i naturen med närhet till både vandringsleder och fantastiska sandstränder. Här kan du åka på utflykt till bergen, spela golf på 18-hålsbanan Korineum eller äta en god middag på någon av de många restaurangerna som finns längs kusten. I Esentepe trivs livsnjutaren som uppskattar lugnet och naturen men som också vill ha nära till stadspulsen. Staden Kyrenia ligger endast 20 minuter bort med bil och till huvudstaden Nicosia där flygplatsen ligger tar det ca 40 minuter.

Lägenhet i markplan
Tre sovrum och två badrum varav ett är en-suite till ett av sovrummen. Luftig planlösning med vardagsrum och kök i ett. Utgång direkt från vardagsrummet till rymlig terass med pool och utomhuskök. Lägenheten är 105 kvm och har 50 kvm terassyta.

Lägenhet med takterass
Två sovrum och ett badrum. Luftig planlösning med vardagsrum och kök i ett. Utgång direkt från vardagsrummet till stor balkong med utsikt över havet. Trappa från balkongen leder upp till en takterass med plats för bbq och jacuzzi. Lägenheten är 75 kvm och har en total terassyta på 75 kvm.

Ort:

Esentepe

Sovrum:

3

Badrum:

2

Boyta:

105 m²

Terrassyta:

50 m²

Pris:

£265,000

Ref nummer:

503

Telefonnummer:

+46 76 204 03 10

  Poseidon Lagenheter Norra Cypern 7
  Poseidon Lagenheter Norra Cypern 1
  Poseidon Lagenheter Norra Cypern 3
  Poseidon Lagenheter Norra Cypern 2
  Poseidon Lagenheter Norra Cypern 8
  Poseidon Lagenheter Norra Cypern 10
  Poseidon Lagenheter Norra Cypern 6
  Poseidon Lagenheter Norra Cypern 9
  Poseidon Lagenheter Norra Cypern 5