fbpx

Villa i Karpaz

Marina Lagenheter Norra Cypern 7

Vid Karpaz Gate Marina byggs just nu ett helt nytt bostadsområde bestående av 22 parhus. Området ligger på den natursköna Karpaz-halvön och har en magnifik utsikt över Medelhavet.

Husen är byggda i två våningar och har integrerad AC i varje rum. Kök och vardagsrum ligger på entréplan och kommer i en öppen planlösning med utgång till trädgården. Klinkergolv är lagda i hela huset och alla dörrar och fönster är dubbelglasade. På entréplan finns också en WC. Utomhus finns en 25 m² stor pool att svalka sig i under varma sommardagar. Här finns också ett pooldäck samt grönområde med plats för utemöbler. Varje hus har en egen parkeringsplats.

På husets övervåning finns tre rymliga sovrum och ett badrum. Två av sovrummen har utgång till en 10 m² stor balkong. Från den övre våningen leder en trappa upp till den 50 m² stora takterassen med plats för utomhusgrill.

På andra sidan vägen ligger Karpaz Gate Marina, en exklusiv marina där båtar från hela världen lägger till. Marinan har en trendig Beach Club med stor infinitypool, jacuzzi, cabanas och restauranger. På Karpaz-halvön finns mycket att upptäcka. Här bor man granne med storslagen natur och kilometerlånga sandstränder, där Golden Beach är den mest kända.

Bostadsområdet är nyproduktion och kommer stå klart i juni 2022.

Ort:

Karpaz

Sovrum:

3

Badrum:

1

Boyta:

139 m²

Terrassyta:

60 m²

Pris:

£250.000

Ref nummer:

502

Telefonnummer:

+46 76 204 03 10

  Marina Lagenheter Norra Cypern 1
  Marina Lagenheter Norra Cypern 2
  Marina Lagenheter Norra Cypern 3
  Marina Lagenheter Norra Cypern 5
  Marina Lagenheter Norra Cypern 4
  Marina Lagenheter Norra Cypern 6