fbpx

Lägenhet i Esentepe

Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 3

Öster om Kyrenia, i det bland skandinaver mycket populära området Esentepe byggs just nu ett helt nytt bostadsområde bestående av 68 lägenheter fördelat på fristående husblock med fyra lägenheter i varje. I mitten av området samlar man bekvämligheter som gym, spa, restaurang och mini-market samt ett stort gemensamt poolområde, allt inbäddat i vacker och lummig trädgårdsmiljö.

Här bor du nära havet och de magiska Femfingerbergen, mitt i naturen men med Kyrenias stadspuls på bekvämt avstånd. Längs huvudvägen är det lätt att ta en avstickare och hitta en mysig badvik eller en liten charmig restaurang. Föredrar du att spendera dagen på golfbanan har du Korineum Golf & Resort, en 18-håls mästerskapsbana, några minuters bilresa bort.

Beräknad inflyttning är 2023 och ju snabbare du bestämmer dig för att detta ska bli ditt drömhem i solen, desto större möjligheter har du att påverka såväl planlösning som materialval.

Lägenhet med takterrass
Två sovrum och två badrum varav det ena är en-suite till det större sovrummet. Vardagsrum kombinerat med kök och matplats i luftig öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora glaspartierna mot balkongen på 25 kvm. Denna lägenhet är på 104 kvm och dessutom har du en takterrass på hela 70 kvm med fantastisk utsikt. Perfekt plats att njuta av Cyperns sköna kvällar på. Genomgående hög standard med klinkersgolv i alla rum, tvåglasfönster och skjutdörrsgarderober i sovrummen.
Pris: £180,000

Lägenhet i markplan
Två sovrum och två badrum varav det ena är en-suite till det större sovrummet. Vardagsrum kombinerat med kök och matplats i luftig öppen planlösning med fantastiskt ljusinsläpp tack vare de stora glaspartierna mot uteplatsen på 35 kvm. Denna lägenhet är på 88 kvm. Genomgående hög standard med klinkersgolv i alla rum, tvåglasfönster och skjutdörrsgarderober i sovrummen.
Pris: £173,000

Ort:

Esentepe

Sovrum:

2

Badrum :

2

Boyta:

104 m²

Terrassyta :

95 m²

Pris:

£180,000

Ref nummer:

500

Telefonnummer:

+46 76 204 03 10

  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 1
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 2
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 4
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 5
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 6
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 7
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 8
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 9
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 10
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 11
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 12
  Exklusivt Lagenhetsomrade Norra Cypern 13