fbpx

Villa i Kyrenia

Stort Hus Medelhavet 14

Drömmer du om ett liv i solen med gott om plats för familj och vänner? Då är denna villa strax väster om Kyrenia, i Edremit, ett utmärkt val. Villan är arkitektritad, byggd i tre plan och har en fantastisk utsikt över Medelhavet. Här har man framgångsrikt mixat klassisk stil med modern design, i en ljus och öppen planlösning med förstklassiga materialval. Den välplanerade och uppvuxna trädgården är en dröm att vistas i året om!

I villans nedre våning finns, förutom gym och jacuzzi, även bastu med tillhörande dusch samt toalett. Via husets magnifika spiraltrappa tar du dig via de två planen som inrymmer de fyra sovrummen med tillhörande badrum, ända upp till takterrassen där du har milsvid utsikt över Kyrenia, Femfingerbergen och havet. Villan har alla möjligheter till ett gott liv, såväl ute som inne. Samtliga sovrum har till exempel egen utgång till terrasser.

I det rejält tilltagna och luftiga vardagsrummet finns gott om plats för umgänge i flera sittgrupper. Här finns också en öppen spis att mysa vid och utgång till den stora terrassen. Köket är en dröm med gott om förvaring, toppmoderna vitvaror och en stor köksö i svart marmor. Maten serveras antingen vid den mindre matgruppen i köket eller i den stora matsalen intill.

Kantad av lummig grönska finns den stora poolen med insynsskyddat läge. Här finns också gott om plats för grillfester och uteplatser för alla, oavsett om man vill ha sol eller skugga. Stor rymlig parkering men också ett garage som rymmer ett flertal bilar samt förråd. Med andra ord, här finns alla förutsättningar för ett underbart medelhavsliv!

Ort:

Kyrenia

Sovrum:

4

Badrum:

4

Boyta:

640 m²

Terrassyta:

150 m²

Tomtarea:

2000 m²

Pris:

£1,200,000

Ref nummer:

429

Telefonnummer:

  Stort Hus Medelhavet 01
  Stort Hus Medelhavet 02
  Stort Hus Medelhavet 03
  Stort Hus Medelhavet 04
  Stort Hus Medelhavet 05
  Stort Hus Medelhavet 06
  Stort Hus Medelhavet 07
  Stort Hus Medelhavet 08
  Stort Hus Medelhavet 09
  Stort Hus Medelhavet 10
  Stort Hus Medelhavet 11
  Stort Hus Medelhavet 12
  Stort Hus Medelhavet 13