fbpx

Villa i Esentepe

Med Korineum Golf & Beach Resort som granne är denna nybyggda eleganta villa ett verkligt drömboende för golfare! Hela 460 kvm fördelat på tre våningar i ett naturskönt, och avskilt läge på en höjd som gör havsutsikten magisk. Här har du boktavligen Medelhavet framför dina fötter.

Arkitektfirman som designat denna spektakulära villa har utgått från att skapa ett hållbart boende, utan att ge avkall på kvalitet och exklusiva materialval. Varje detalj andas lyx! Det här är en dröm i naturmaterial som bland annat trä och sten. Exklusiva golv med de största stenplattor vi sett, badrum fulla av exklusiva finesser och längst upp, en takterrass på 200 kvm med milsvid utsikt.

Lev ett bekvämt liv i samklang med naturen! Njut av trädgårdens årstidsväxlingar och laga mat med råvaror odlade utanför huset. Du väljer om du vill sköta ditt grönsaksland själv eller helt enkelt skörda och njuta av det de professionella trädgårdsmästarna förser dig med.

Trädgården med fruktträd och blomsterprakt är på 1400 kvm och med poolen och de många uteplatserna bildar detta en lugn och skön oas, trots närheten till Kyrenia.

Ort:

Esentepe

Sovrum:

4

Badrum:

4

Boyta:

460 m²

Terrassyta:

240 m²

Tomtarea:

1400 m²

Pris:

£1,300,000

Ref nummer:

426

Telefonnummer:

  Villa Nybyggd Cypern 01
  Villa Nybyggd Cypern 02
  Villa Nybyggd Cypern 03
  Villa Nybyggd Cypern 04
  Villa Nybyggd Cypern 05
  Villa Nybyggd Cypern 06
  Villa Nybyggd Cypern 07
  Villa Nybyggd Cypern 08
  Villa Nybyggd Cypern 09
  Villa Nybyggd Cypern 10