fbpx

Villa i Karsiyaka

Väster om Kyrenia, närmare bestämt i Karsiyaka hittar du denna exklusiva villa med bästa strandläge. Här finns gott om plats för familj och vänner då de tre våningarna totalt omfattar hela 450 kvm och toppas med en takterrass med ett inglasat uterum på hela 100 kvm varifrån du har 360 graders utsikt över havet och bergen.

Villan har inretts och planerats av en välkänd designer vilket verkligen märks! Hela huset andas modern lyx med en sofistikerad och unik stil. Arkitekturen är i vitt med pelare i mörk sten som varvas med glas och aluminiumprofiler vilket ger ett exklusivt men modernt intryck.

I vardagsrummet eller någon av villans sällskapsytor finns gott om plats för umgänge. Vintertid är den öppna spisen i vardagsrummet den självklara samlingsplatsen. Köket är toppmodernt och här har man tänkt igenom varenda detalj. Högblanka luckor, vitvaror i toppklass och gott om förvaring. Den eleganta bardisken i trä är den perfekta platsen för en aperitif medan maten puttrar på spisen. Sedan slår man sig ner i den exklusiva matsalen för att njuta av middagen, som för övrigt alltid serveras med havsutsikt. Utanför matsalens glasdörrar ligger den stora infinity-poolen för den som önskar ta ett dopp efter maten.

De tre våningarna nås från en magnifik svart marmortrappa som får ses som huset mittpunkt. Det största sovrummet är på hela 28 kvm med en helglasad vägg mot havet och naturligtvis eget badrum men dessutom ett exklusivt badkar placerat innanför glasväggen vilket ger en fantastisk utsikt för ett morgonbad. Vilket sätt att starta dagen!
Övriga fem sovrum har naturligtvis också tillhörande badrum och gott om förvaring. Samtliga sovrum har fönster från golv till tak och utgång till, alla med fantastisk utsikt.

Tomten på 650 kvm har en mycket välplanerad trädgård där de många palmerna står för den självklara medelhavskänslan. Villan är byggd i en sluttning vilket ger ett privat och insynsskyddat läge utan att ge avkall på utsikten. Hit kommer du via en privat infart försedd med grind.

Ort:

Karsiyaka

Sovrum:

6

Badrum:

6

Boyta:

450 m²

Terrassyta:

150 m²

Tomtarea:

650 m²

Pris:

£900,000

Ref nummer:

419

Telefonnummer:

  Fint Hus Cypern 01
  Fint Hus Cypern 02
  Fint Hus Cypern 03
  Fint Hus Cypern 04
  Fint Hus Cypern 05
  Fint Hus Cypern 06
  Fint Hus Cypern 07
  Fint Hus Cypern 08
  Fint Hus Cypern 09
  Fint Hus Cypern 10
  Fint Hus Cypern 11
  Fint Hus Cypern 12
  Fint Hus Cypern 13
  Fint Hus Cypern 14
  Fint Hus Cypern 15