fbpx

Villa i Esentepe

Luxury Homes North Cyprus Villa 410 5

Esentepe, öster om Kyrenia, har länge varit Skandinavernas favoritställe nummer ett! Här kommer ännu en anledning; ett villaprojekt som just nu byggs i området med toppmoderna hem där man blandar lyx med funktion i en härlig mix. Området kommer att vara inhängnat och ha bevakning dygnet runt. Alla villor kommer att ha en privat pool i den egna trädgården men här får du även tillgång till en stor uppvärmd gemensam pool på området.

Modern och stilren design med öppna planlösningar och förstklassiga materialval som standard är projektets signum. Man har också installerat tekniska lösningar som gör att du kan styra såväl ljus som ljud, AC och larm via Wi-Fi.

Vardagsrummet är generöst i storlek med gott om utrymme för umgänge. Här har du ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora dubbelglasade fönster som sträcker sig från golv till tak. Villans fem sovrum har alla tillhörande separata badrum. Det största sovrummet har också en walk-in-closet med träpanel på väggarna. Köket bjuder på gott om förvaringsutrymmen och vitvaror av yppersta klass. Här finns också en stor köksö för frukosten och barhäng under matlagningen.

Ort:

Esentepe

Sovrum:

5

Badrum:

5

Boyta:

450 m²

Terrassyta:

280 m²

Tomtarea:

2200 m²

Pris:

£1,200,000

Ref nummer:

410

Telefonnummer:

  Ny Villa Cypern 01
  Ny Villa Cypern 02
  Ny Villa Cypern 03
  Ny Villa Cypern 04
  Ny Villa Cypern 05
  Ny Villa Cypern 06
  Ny Villa Cypern 07
  Ny Villa Cypern 08
  Ny Villa Cypern 09
  Ny Villa Cypern 10