fbpx

Villa i Esentepe

Hus Tradgard Medelhavet 09

På tomter som varierar mellan 965 och 1095 kvm byggs här 12 fristående villor med en tydlig touch av lyx. Med unik arkitektur och genomtänkt placering får du ett privat och avkopplat liv med grannar på alldeles lagom avstånd. Oavsett vilken av dessa du väljer har du en fantastisk utsikt över Medelhavet. Området ligger nära all tänkbar service med gångavstånd till restauranger, shopping och även bad.

Här är det en klar fördel att köpa tidigt i byggprocessen då du kan sätta en egen prägel på ditt nya hem. Oavsett vilken av de tre olika planlösningarna du väljer får du fyra sovrum med tillhörande klädkammare samt badrum med miljövänliga materialval av hög kvalitet som standard.

När du kliver in i huset via de magnifika entrédörrarna kommer du in i det stora köket med matplats i öppen planlösning och med ett fantastiskt ljusinsläpp. Här suddas gränsen mellan ute och inne ut tack vare de stora skjutdörrarna i glas som leder dig ut till terrassen. Trädgården, som är i nivåer, inrymmer också en egen infinity-pool och kvällstid badar du i ett vackert sken från de eleganta ljusarmaturerna.

Ort:

Esentepe

Sovrum:

4

Badrum:

4

Boyta:

285 m²

Terrassyta:

261 m²

Tomtarea:

1000 m²

Pris:

£1,200,000

Ref nummer:

404

Telefonnummer:

  Hus Tradgard Medelhavet 01
  Hus Tradgard Medelhavet 02
  Hus Tradgard Medelhavet 03
  Hus Tradgard Medelhavet 04
  Hus Tradgard Medelhavet 05
  Hus Tradgard Medelhavet 06
  Hus Tradgard Medelhavet 07
  Hus Tradgard Medelhavet 08