fbpx

Villa i Esentepe

Villa Alagadi Cypern 22

Den här arkitektritade treplansvillan ligger precis intill en av norra kustens härliga badvikar, öster om den trevliga turiststaden Kyrenia. Den färdigbyggda villan står klar för inflyttning och fungerar perfekt som permanent eller kombinerat vinter- och semesterboende.

Tomten ligger längst upp på gatan i ett litet villaområde med hus av samma byggföretag, så ingen mer byggnation kommer att kunna ske framför huset.

Från entréplan och andra våningen har man utsikt mot sin trädgård och det kristallklara Medelhavet som bara ligger en kort promenad bort. Vardagsrummets stora glasdörrar leder ut till en rymlig altan där både bord och soffgrupp får plats utan problem. Terassen är perfekt när man snabbt och enkelt vill komma ut och njuta av den härliga Cypernsolen. Det är också en utmärkt samlingsplats när vänner och familj kommer på besök!

Köket ligger separat intill vardagsrummet, inrett med mycket skåputrymme och plats för ett mindre matbord. Från köket har man en fin utsikt mot sin trädgård och Femfingerbergen som avtecknar sig mot himlen. På översta våningen ligger masterbedroom med stort garderobsutrymme och glasdörrar som leder ut till en balkong. Här finns också ett gästrum med balkong och ett separat badrum. En trappa ner från entréplan finns en bottenvåningen med två mindre sovrum, två badrum, en bastu samt ett vardagsrum med kök. Något av rummen kan göras om till ett tv-rum och kontor om man önskar. Från samtliga rum på bottenvåningen finns direktutgång till en stor terrass med privatpool. Det finns även golvvärme i hela huset!

Villan ligger nära ett flertal stränder, bland annat den kända sköldpaddstranden Alagadi Beach. Området har flera lokala cypriotiska restauranger och golfbanan är endast några minuters bilfärd bort.

Ort:

Esentepe

Sovrum:

4

Badrum:

4

Boyta:

300 m²

Terrassyta:

60 m²

Tomtarea:

1300 m²

Pris:

£400,000

Ref nummer:

394

Telefonnummer:

  Villa Alagadi Cypern 01
  Villa Alagadi Cypern 02
  Villa Alagadi Cypern 03
  Villa Alagadi Cypern 04
  Villa Alagadi Cypern 05
  Villa Alagadi Cypern 06
  Villa Alagadi Cypern 07
  Villa Alagadi Cypern 08
  Villa Alagadi Cypern 09
  Villa Alagadi Cypern 10
  Villa Alagadi Cypern 11
  Villa Alagadi Cypern 12
  Villa Alagadi Cypern 13
  Villa Alagadi Cypern 14
  Villa Alagadi Cypern 15
  Villa Alagadi Cypern 16
  Villa Alagadi Cypern 17
  Villa Alagadi Cypern 18
  Villa Alagadi Cypern 19
  Villa Alagadi Cypern 20
  Villa Alagadi Cypern 21