fbpx

Villa i Esentepe

Villa Bergen Norra Cypern 16

Forest Villas består av sex nybyggda villor vid skogskanten i Esentepe utanför Kyrenia. Området är byggt högt upp på en sluttning, omgivet av ett naturreservat, och med en storslagen utsikt över både hav och berg.

Det finns ingenting som är lika rofyllt som att andas in den friska bergsluften och omge sig själv med den lugna och stressfria miljön som naturen erbjuder. Här kan ni spendera eftermiddagen med att promenera i den sagolika tallskogen för att senare varva ner på verandan och avslappnat betrakta den varma solnedgången över havet.

Dessa lyxiga bergsvillor är omsorgsfullt byggda i en genomtänkt design som gör att man får det bästa både när det kommer till bekvämlighet och praktiska lösningar. Belägen på en egen grönskande bergssluttning, omgiven av skog och härlig natur, är området perfekt för barnfamiljer eller par som vill njuta av det naturliga lugnet. Tack vare den privata vägen som leder upp till området tar det bara några minuter med bil in till Esentepe by. Avskilt men nära, och med en makalös utsikt över Medelhavet.

Forest Villas är byggda i en lyxig Medelhavsstil med hög europeisk standard. De är byggda i två våningsplan med öppen planlösning och ljust marmorgolv. Det finns tre sovrum, varav ett med en-suit badrum. Köket är öppet och rymligt med arbetsbänkar i granit. Utanför huset finns en terass med utsikt över havet. Framför terassen har man en stor infinitypool på 4×9.5m att svalka sig i under varma sommardagar. Runt huset finns en grönskande trädgård full med fruktträd.

Villorna är klara och redo att flyttas in i.

Ort:

Esentepe

Sovrum:

3

Badrum:

2

Boyta:

170 m²

Terrassyta:

45 m²

Tomtarea:

1150 m²

Pris:

£240,000

Ref nummer:

388

Telefonnummer:

  Villa Bergen Norra Cypern 01
  Villa Bergen Norra Cypern 02
  Villa Bergen Norra Cypern 03
  Villa Bergen Norra Cypern 04
  Villa Bergen Norra Cypern 05
  Villa Bergen Norra Cypern 06
  Villa Bergen Norra Cypern 07
  Villa Bergen Norra Cypern 08
  Villa Bergen Norra Cypern 09
  Villa Bergen Norra Cypern 10
  Villa Bergen Norra Cypern 11
  Villa Bergen Norra Cypern 12
  Villa Bergen Norra Cypern 13
  Villa Bergen Norra Cypern 14
  Villa Bergen Norra Cypern 15