fbpx

Lägenhet i Kyrenia

Lagenhet Kyrenia Hamn 01

Det här är en unik chans att få bo mitt i hjärtat av norra Cyperns vackraste stad – Kyrenia! Den ikoniska turisthamnen med sin rofyllda atmosfär är verkligen ett riktigt drömläge för bostadsköparen som önskar bo i genuina cypriotiska kvarter med omedelbar närhet till restauranger och shopping. Det är sällan bostäder i hamnen läggs ut till försäljning, men när det väl händer brukar de säljas snabbt! De pittoreska byggnaderna i hamnen är av äldre karaktär och det är vanligt att lägenheterna som säljs här är renoveringsobjekt.

Lägenheten som nu ligger ute till försäljning, exklusivt genom Norra Cypern Fastigheter, har ett minst sagt perfekt läge mitt i hamnen och med utsikt åt alla vädersträck. Lägenheten är ett renoveringsobjekt med stor potential. Den ligger på översta våningen och har tre stora sovrum, kök och vardagsrum, samt två badrum.

Vardagsrummet har gott om utrymme för både soffgrupp och matsalsbord. Kök och vardagsrum har en öppen planlösning vilket gör det enkelt att umgås med familj och vänner samtidigt som man lagar mat. I vardagsrummet finns en öppen spis och utgång till balkongen från vilken man har utsikt över hamnen och den medeltida fästningen, en av norra Cyperns landmärken och största turistattraktioner. Två av sovrummen delar även de på en stor balkong med utsikt mot söder och de lugna historiska kvarteren.

Lägenheten passar perfekt både som heltids- eller semesterboende. Dess läge gör den dessutom idealisk för uthyrning!

Från lägenheten har man gångavstånd till några av norra Cypern bästa restauranger och barer. På kvällstid tänds de guldgula ljuslyktorna längs promenadstråket i hamnen, och fiskrestaurangerna fylls av semesterfirande människor som njuter av de behagliga medelhavskvällarna. På dagstid utgår båtturer från hamnen som tar med sina gäster till glittrande badvikar längs kusten utanför Kyrenia. Här har man möjlighet till bad, snorkling och andra vattenaktiviteter. Har man turen på sin sida kan man också få syn på de mäktiga havssköldpaddorna som årligen lägger sina ägg på Cyperns stränder.

Ort:

Kyrenia

Sovrum:

3

Badrum:

4

Boyta:

135 m²

Terrassyta:

10 m²

Pris:

£630,000

Ref nummer:

380

Telefonnummer:

  Lagenhet Kyrenia Hamn 02
  Lagenhet Kyrenia Hamn 03
  Lagenhet Kyrenia Hamn 04
  Lagenhet Kyrenia Hamn 05
  Lagenhet Kyrenia Hamn 06
  Lagenhet Kyrenia Hamn 07
  Lagenhet Kyrenia Hamn 08
  Lagenhet Kyrenia Hamn 09
  Lagenhet Kyrenia Hamn 10
  Lagenhet Kyrenia Hamn 11
  Lagenhet Kyrenia Hamn 12