fbpx

Lägenhet i Kyrenia

Modern Lagenhet Bellapais Cypern 13

Det här är ett nybyggt mindre lägenhetsområde med prisvärda moderna lägenheter i ett av de mest eftertraktade bostadsområdena på norra Cypern. Den charmiga bergsbyn Bellapais är belägen ovanför Kyrenia och har en fantastisk utsikt över staden och Medelhavet. I byn finner ni några av Cyperns bästa restauranger, samt flera mysiga barer dit både turister och lokala cyprioter går för att umgås. Många av norra Cyperns natursköna vandringsleder utgår från Bellapais.

Lägenhetsområdet består av 16 stycken rymliga lägenheter, med en boyta på 91 kvadratmeter och två sovrum vardera. Det större sovrummet har sitt eget badrum och en större klädkammare. Vardagsrum och kök är utmärkt skapat för maximerad komfort.

Här kan du välja mellan en lägenhet på bottenvåningen, med stor privat trädgård på 140 kvadratmeter, eller en takvåningslägenhet med en rymlig takterass på 70 kvadratmeter med en pergola, dusch, grillplats och ett fint utomhuskök. Varje bostad erbjuder fantastiskt utsikt och har tillgång till den gemensamma poolen. Området är byggt av en välkänd byggare på Cypern som framgångsrikt byggt en mängd andra fina områden.

Missa inte denna fantastiska möjlighet till ett Medelhavsboende i ett av Cyperns vackraste och mest omtyckte område! Endast få lägenheter kvar till salu.

Ort:

Kyrenia

Sovrum:

2

Badrum:

2

Boyta:

91 m²

Terrassyta:

80 m²

Pris:

£139,000

Ref nummer:

375

Telefonnummer:

  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 01
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 02
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 03
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 04
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 05
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 06
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 07
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 08
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 09
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 10
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 11
  Modern Lagenhet Bellapais Cypern 12