fbpx

Villa i Kyrenia

Villa Fastighet Norra Cypern 45

De här exklusiva villorna byggs just nu i ett av Kyrenias mest omtyckta områden med närhet till både stad och natur. Totalt är tretton villor under byggnation, i två eller tre våningar, och med tre till fyra sovrum.

Entréplanet inrymmer ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning. I vardagsrummet finns en öppen spis och det stilrena köket har en köksö med bänkskivor i marmor och generöst med skåputrymme. Stora fönsterpartier släpper in det härliga dagsljuset i villan samtidigt som de bjuder på en magnifik utsikt över Medelhavet. Härifrån har man direktutgång till sin trädgård med en stor terass och swimmingpool, en perfekt samlingsplats när vänner och familj kommer på besök eller när man bara vill slappna av med en god bok ute i solskenet.

På övervåningen finns tre sovrum, stor klädkammare och två badrum. I de villor som har tre våningar kommer det finnas en bottenvåning med ett biorum, tvättstuga och plats för ett fjärde sovrum om så önskas. Villan har sitt eget garage för två bilar samt en biluppfart med plats för ytterligare en bil.

I de här ljusa och öppna villorna används endast exklusiva material som i kombination med utmärkt design tar hänsyn till både miljö och omgivning. Vid ett förvärvande under byggnation ges köparen möjlighet att välja på antal sovrum samt design av kök, badrum och vardagsrum efter egna önskemål.

Villorna erbjuder allt man kan tänkas önska sig av ett komfortabelt boende vid Medelhavet. Här omges man av vackra miljöer med närhet till sandstränder, caféer och restauranger, shopping, skolor och den charmigt vackra kuststaden Kyrenia med sin pittoreska hamn och medeltida fästning.

Ort:

Kyrenia

Sovrum:

3

Badrum:

3

Boyta:

425 m²

Terrassyta:

100 m²

Tomtarea:

800 m²

Pris:

£455,000

Ref nummer:

374

Telefonnummer:

  Villa Fastighet Norra Cypern 01
  Villa Fastighet Norra Cypern 02
  Villa Fastighet Norra Cypern 03
  Villa Fastighet Norra Cypern 04
  Villa Fastighet Norra Cypern 05
  Villa Fastighet Norra Cypern 06
  Villa Fastighet Norra Cypern 07
  Villa Fastighet Norra Cypern 08
  Villa Fastighet Norra Cypern 09
  Villa Fastighet Norra Cypern 10