fbpx

Villa i Kyrenia

Catalkoy Norra Cypern Hus 12

I östra Kyrenia byggs just nu 27 moderna familjevillor i trendig design. Området ligger mitt i en olivlund med omedelbar närhet till natur och utomhusliv.

Exklusiva materialval präglar hela huset med genomgående vackra golv, kvalitativt kakel, vacker designad trappa i trä och stål samt en mindre inomhusträdgård. Köket är husets hjärta med gott om arbetsytor och generöst med skåpinredning. Härifrån har man en öppen planlösning mot matsal och vardagsrum som båda bjuder på generösa sällskapsytor.

Vardagsrummet har stora fönsterpartier med skjutdörrar som sammanbinder inne- och utomhusmiljö på ett naturligt och lättillgängligt sätt. Utanför har man en stor privat terrass, perfekt för Cyperns härliga soldagar. Terassen är en utmärkt samlingsplats när vänner och familj kommer på besök, här kan man ordna med fester och långa grillkvällar i det ljumna medelhavsklimatet.

Villorna erbjuder allt man kan tänkas önska sig av ett komfortabelt livsstilsboende. Här omges man av vackra miljöer med närhet till sandstränder, caféer och restauranger, shopping, skolor och den charmigt vackra kuststaden Kyrenia med sin pittoreska hamn och medeltida fästning.

Vid ett förvärvande under byggnation ges köparen möjlighet att välja på mellan tre eller fyra sovrum, samt få personifiera kök, badrum, vardagsrum och andra delar av villan efter egna önskemål.

Storleken på husen sträcker sig mellan 235 och 290 kvadratmeter. Privat swimmingpool ingår i några av villorna, medan andra har det som tillval.

Ort:

Kyrenia

Sovrum:

4

Badrum:

4

Boyta:

235 m²

Terrassyta:

70 m²

Tomtarea:

1000 m²

Pris:

£470,000

Ref nummer:

373

Telefonnummer:

  Catalkoy Norra Cypern Hus 9
  Catalkoy Norra Cypern Hus 5
  Catalkoy Norra Cypern Hus 7
  Catalkoy Norra Cypern Hus 8
  Catalkoy Norra Cypern Hus 6
  Catalkoy Norra Cypern Hus 1
  Catalkoy Norra Cypern Hus 10
  Catalkoy Norra Cypern Hus 4
  Catalkoy Norra Cypern Hus 11
  Catalkoy Norra Cypern Hus 2
  Catalkoy Norra Cypern Hus 3