fbpx

Villa i Kyrenia

Villa Under Byggnation Cypern 45

Välkommen till ett nytt och unikt villaprojekt i Kyrenia med fyra moderna fastigheter byggda som ”smarta villor”. Husen som är under byggnation har ett alldeles perfekt läge med endast två minuters avstånd till stranden och fem minuter till Kyrenias charmiga stadskärna.

Varje villa har ett privat läge med underbar bergsutsikt. Det här är en mycket lugn del av staden, perfekt för barnfamiljer eller semesterboende i alla åldrar. Bara någon minut från villorna ligger en nyligen anlagd naturpark med elljusspår och ett litet café med tillhörande grönområde. Korsar man vägen kommer man till Escape Beach, en av de populäraste badstränderna på norra Cypern. Det är heller inte långt till flera av de femstjärniga kasinohotellen som också bjuder på badmöjligheter och flera förstklassiga restauranger.

Husen har en boyta på 210 kvadratmeter och byggs på en varsin tomt på 1300 kvadratmeter. Varje villa har en genomtänkt planlösning med fyra sovrum och fyra badrum, separat kök och vardagsrum (som kan göras om till öppen planlösning om man önskar), samt flera balkonger och en stor terrass med pool i trädgården.

Husfasaderna är täckta med vacker natursten. Inomhus är trappan gjord av marmor och varje villa har en öppen spis. Då villorna är under byggnation har ni själva möjlighet att välja golv och klinkers, kakel till köket, färger på väggar, skåpsluckor och andra detaljer.

Ort:

Kyrenia

Sovrum:

4

Badrum:

4

Boyta:

210 m²

Terrassyta:

80 m²

Tomtarea:

1300 m²

Pris:

£325,000

Ref nummer:

372

Telefonnummer:

  Villa Under Byggnation Cypern 01
  Villa Under Byggnation Cypern 02
  Villa Under Byggnation Cypern 03
  Villa Under Byggnation Cypern 04
  Villa Under Byggnation Cypern 05
  Villa Under Byggnation Cypern 06
  Villa Under Byggnation Cypern 07
  Villa Under Byggnation Cypern 08
  Villa Under Byggnation Cypern 09
  Villa Under Byggnation Cypern 10
  Villa Under Byggnation Cypern 11
  Villa Under Byggnation Cypern 12
  Villa Under Byggnation Cypern 13
  Villa Under Byggnation Cypern 14