fbpx

Villa i Kyrenia

Charmig Villa Norra Cypern 16

Den här vackra villan är en dold pärla, privat belägen i hjärtat av Ozanköy, endast fem minuters bilresa från Kyrenias hamn och med alla bekvämligheter man kan tänkas önska sig.

Inne i villan möts man av en ljus och luftig hall som leder in till det stora vardagsrummet med öppen planlösning mot kök och matsal. Härifrån kommer man direkt ut till terassen som sträcker sig runt huset. Trädgården är stor och lummig, full av rosor och olivträd och med en välskött köksträdgård. Det här är en perfekt plats att ordna middagar och fester tillsammans med nära och kära.

På andra sidan villan finns en 12×5 meter stor swimmingpool, kantad av palmer och andra gröna växter. Här finns också ett dubbelgarage under tak med ingång till en privat lägenhet i källaren som kan användas som uthyrningsdel eller gästrum. På fastighetens övervåning finns tre stora sovrum, varav det största med eget badrum och stor terass som vetter ut mot poolområdet. Alla rum har generöst med garderobsutrymme och det finns ytterligare badrum och lagringsutrymmen i anslutning till hallen. Villan utmärker sig med stora öppna ytor samt känslan av att befinna sig ostört på landet, trots att man faktiskt är mitt i centrum.

Ort:

Kyrenia

Sovrum:

4

Badrum:

3

Boyta:

390 m²

Terrassyta:

120 m²

Tomtarea:

2650 m²

Pris:

£400,000

Ref nummer:

370

Telefonnummer:

  Charmig Villa Norra Cypern 01
  Charmig Villa Norra Cypern 02
  Charmig Villa Norra Cypern 03
  Charmig Villa Norra Cypern 04
  Charmig Villa Norra Cypern 05
  Charmig Villa Norra Cypern 06
  Charmig Villa Norra Cypern 07
  Charmig Villa Norra Cypern 08
  Charmig Villa Norra Cypern 09
  Charmig Villa Norra Cypern 10
  Charmig Villa Norra Cypern 11
  Charmig Villa Norra Cypern 12
  Charmig Villa Norra Cypern 13
  Charmig Villa Norra Cypern 14
  Charmig Villa Norra Cypern 15