fbpx

Villa i Esentepe

Villa Naturen Cypern 22

Forest Villas består av sex nybyggda villor vid skogskanten i Esentepe utanför Kyrenia. Området är byggt högt upp på en sluttning, omgivet av ett naturreservat, och med en storslagen utsikt över både berg och hav.

Det finns ingenting som är lika rofyllt som att andas in den friska bergsluften och omge sig själv med den lugna och stressfria miljön som naturen erbjuder. Här kan ni spendera eftermiddagen med att promenera i den sagolika tallskogen för att senare varva ner på verandan och avslappnat betrakta den varma solnedgången över havet.

Dessa lyxiga bergsvillor är omsorgsfullt byggda i en genomtänkt design som gör att man får det bästa både när det kommer till bekvämlighet och praktiska lösningar. Belägen på en egen grönskande bergssluttning, omgiven av skog och härlig natur, är området perfekt för barnfamiljer eller par som vill njuta av det naturliga lugnet. Tack vare den privata vägen som leder upp till området tar det bara några minuter med bil in till Esentepe by. Avskilt men nära, och med en makalös utsikt över Medelhavet.

Forest Villas är byggda i en lyxig Medelhavsstil med hög europeisk standard. De är byggda i två våningsplan med öppen planlösning och ljusa golv. Det finns två sovrum, varav ett med en-suit badrum. Köket är öppet och rymligt med arbetsbänkar i granit. Utanför huset finns en terass med utsikt över havet. Framför terassen har man en stor infinitypool på 4×9.5m att svalka sig i under varma sommardagar. Runt huset finns en grönskande trädgård full med fruktträd.

Villorna är klara och redo att flyttas in i.

Ort:

Esentepe

Sovrum:

2

Badrum:

2

Boyta:

150 m²

Terrassyta:

60 m²

Tomtarea:

2265 m²

Pris:

£265,000

Ref nummer:

365

Telefonnummer:

  Villa Naturen Cypern 01
  Villa Naturen Cypern 02
  Villa Naturen Cypern 03
  Villa Naturen Cypern 04
  Villa Naturen Cypern 05
  Villa Naturen Cypern 06
  Villa Naturen Cypern 07
  Villa Naturen Cypern 08
  Villa Naturen Cypern 09
  Villa Naturen Cypern 10
  Villa Naturen Cypern 11
  Villa Naturen Cypern 12
  Villa Naturen Cypern 13
  Villa Naturen Cypern 14
  Villa Naturen Cypern 15
  Villa Naturen Cypern 16
  Villa Naturen Cypern 17
  Villa Naturen Cypern 18
  Villa Naturen Cypern 19
  Villa Naturen Cypern 20
  Villa Naturen Cypern 21