fbpx

Lägenhet i Esentepe

I det populära området Sea Magic Park har vi nu möjlighet att erbjuda en stor och rymlig hörnlägenhet i markplan på 105 kvm med tre sovrum och två badrum, varav ett en-suite. Lägenheten är mycket smakfullt inredd med att modernt kök med matplats och vardagsrum i öppen planlösning. Stor härlig terrass med kvällssol i anslutning till den vackra och uppvuxna trädgården.

Ett stenkast bort ligger en stor pool med separat barndel och gott om solsängar och parasoller. Alldeles intill ligger en byggnad som i bottenvåningen innehåller gym, spa, bastu med hamam och inomhuspool och på taket finns en året-runt-öppen restaurang som serverar såväl lunch som middag.

Sea Magic ligger i Esentepe och är ett område som under de tio år som gått sedan den första etappen byggdes har blivit mycket populärt bland skandinaver. Flertalet av de boende här är svenskar och norrmän. Uppe vid vägen till Kyrenia, på bekvämt gångavstånd, finns en supermarket med generösa öppettider samt ett apotek. I närheten finns flera restauranger med olika inriktningar och några få minuter bort med bil hittar du Korineum Golf & Beach Resort med norra Cyperns enda 18-håls golfbana. Nära till många olika badstränder, både små enskilda badvikar men också ställen där du för en billig peng får en solstol och ett parasoll samt restauranger för enklare rätter.

Till Kyrenia tar det cirka 20 minuter att köra men från stora vägen går också buss flera gånger per dag.

Ort:

Esentepe

Sovrum:

3

Badrum:

2

Boyta:

105 m²

Terrassyta:

25 m²

Pris:

£175,000

Ref nummer:

350

Telefonnummer:

  Modern Lagenhet Esentepe 02
  Modern Lagenhet Esentepe 03
  Modern Lagenhet Esentepe 04
  Modern Lagenhet Esentepe 05
  Modern Lagenhet Esentepe 06
  Modern Lagenhet Esentepe 07
  Modern Lagenhet Esentepe 08
  Modern Lagenhet Esentepe 09
  Modern Lagenhet Esentepe 10
  Modern Lagenhet Esentepe 11
  Modern Lagenhet Esentepe 12
  Modern Lagenhet Esentepe 13
  Modern Lagenhet Esentepe 14
  Modern Lagenhet Esentepe 15
  Modern Lagenhet Esentepe 16
  Modern Lagenhet Esentepe 17
  Modern Lagenhet Esentepe 18
  Modern Lagenhet Esentepe 19