fbpx

Designa ditt drömhem

Har du en dröm om att designa ditt eget hem? Låt den bli sann med oss.

Att köpa off-plan dvs nyproduktion innebär att du är med tidigt i processen och därmed har stora möjligheter att påverka hur ditt boende ska se ut. Vi samarbetar med alla stora byggföretag och är med dig i hela processen, från kontraktskrivning till långt efter att du flyttat in. Det är en spännande resa som innebär att du behöver ta ställning till en hel del val på vägen, men när du väl flyttar in har du ditt drömboende!

Vill du ta ytterligare ett steg och helt själv bestämma hur ditt hem ska se ut köper du en tomt och med hjälp av våra kompetenta arkitekter designar ni sedan ditt nya hem från start. Då har du fria händer att helt bestämma såväl planlösning som materialval. Fler och fler väljer att gå denna väg och vi är stolta över att kunna säga att du tryggt kan göra detta med vår hjälp. Den här resan börjar med att vi får chansen att lära känna dig för att vara helt införstådda med dina förväntningar.

När vi har klart för oss exakt vad du vill ha kallar vi in våra experter inom design och arkitektur som tar fram ett förslag som ger en mycket bra uppfattning om hur det färdiga huset kommer att se ut.

Därefter, när de första skisserna är godkända tas byggnads- och konstruktionsritningar samt 3D-video fram. I det läget finns också en detaljerad kalkyl och tidsplan framtagen. Kostnaden för de första skisserna och ritningarna står vi för då vi anser att det är det roligaste som finns att uppfylla andras drömmar.

I dagsläget har vi ett flertal marker och tomter i attraktiva områden att erbjuda. Det, tillsammans med våra långvariga kontakter med välrenommerade byggföretag, gör att vi med stolthet kan säga att vi är en trygg och professionell samarbetspartner för att uppfylla dina önskemål om ett drömhem på norra Cypern.

Designa ditt drömhem Norra Cypern
Designa Ditt Drömhem Cypern